ترکیب غم و شادی در تئاتر ملی شرهانی
ترکیب غم و شادی در تئاتر ملی شرهانی
علی رضازاده فعال رسانه ای/ به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه دهلران، جشنواره ملی تئاتر شرهانی این روزها در دهلران با حضور هنرمندان تئاتر در حال برگزاری است و اجراهای تئاتر خیابانی شرهانی به حدی جذاب هستند که هم لبخند را بر لبان و هم اشک را بر گونه ها نمایان می کند.

گاهی می بینی هنرمندان با تلفیق صحنه هایی از جشن و شادی و صحنه هایی از نبرد و شهادت چنان تماشگران را غرق هنر خود می کنند که هم شادی را می توانی بر لبان مخاطبان ببینی و و هم غم اندوه رابر چهره ی آنان نظاره گر باشی.

حقیقت هنر هم همین است که بتواند این حس را به درستی به ببینده منتقل کند و اجراهای بسیار عالی از هنرمندان بیانگر این واقعیت است.

جوانان و نوجوانان پای ثابت تماشای تئاتر شرهانی

جشنواره ملی تئاتر شرهانی مزین به نام شهدا و مروج فرهنگ ایثار و شهادت است فرهنگی که بخوبی توانسته در این جشنواره تبلور پیدا کند و بخوبی فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل کنونی منتقل کند بطوریکه یک پای ثابت نمایش ها  هم جوانان و نوجوانان و دهه هشتادی ها و نودی ها هستند.

جدال سرمای هوا و گرمای هنر در دهلران

سوز سرما هم جلودار گرمای تئاتر شرهانی نیست

تئاتر شرهانی به قدری جذاب،چشم نواز، پرمغز و محتواست که علی رغم سرما باز هم مردم برای تماشای آن در محل های اجرا حضوری پرشور دارند و سرما نمی تواند نگاه مردم را از تماشای نمایش ها دور کند و مردم به مدد از گرمای هنر، تئاتر ملی شرهانی را همراهی می کنند و گرمابخش این جشنواره ملی هستند.

جدال سرمای هوا و گرمای هنر در دهلران

این روزها دیدنی است چراکه علی رغم سردی هوا اما گرمای هنر به قدری است که بر سرمای هوا غلبه کرده واین در استقبال مردم بخوبی قابل مشاهده است

دورهمی های صمیمی در تئاتر ملی شرهانی هر روزپر رنگ تر می شود حقیقت این است که اجرای نمایش ها چنان پرمعناست که هنرمندان توانسته اند در این دور همی نقش بسزایی ایفا کنند و مردم را به این دور همی دعوت کرده اند و جمع صمیمی و طرفدار تئاتر شرهانی روز به روز بیشتر می شود و پیام این این جمع رضایت مندی از کار هنرمندان و نمایش آنهاست.

هفتمین جشنواره ملی تئاتر شرهانی پخته تر از گذشته

کودک نوپای تئاتر شرهانی به برکت شش سال اجرای نمایش خیابانی و حضور هنرمندانی از سراسر کشور و کسب تجربه ها امروز در هفتمین سال اجرای خود  به پختگی کامل رسیده و این را هم در اجراها و هم در کمیت و کیفیت شاهد هستیم.

آری تئاتر شرهانی روزی که شروع بکار کرد عین طفل نوپایی بود که شروع به راه رفتن کرد و در گذر زمان امروز این طفل نوپا به برکت حضور هنرمندان و نمایش های خوب به پختگی رسیده و توانسته معرف دهلران در عرصه دفاع مقدس باشد و امروز این کودک ما هفت ساله شده و با کوله باری از تجربه این مسیر را ادامه می دهد.

تلاش هنرمندان و دست اندرکاران تئاتر شرهانی، حمایت مردم و مسئولان  و اصحاب رسانه و فضای مجازی ستودنی است

هنرمندان، برگزار کنندگان، مردم و مسئولان واصحاب رسانه دست به دست هم داده اند تا این جشنواره بخوبی کار خود را دنبال کند.

نمایش خوب هنرمندان عرصه تئاتر، حمایت مردم و انعکاس اخبار این رویداد ملی در واقع سه ضلع این مثلث هستند که باعث شده اند تئاتر شرهانی اینگونه بتواند خود نمایی کند و در جامعه به عنوان یک رویداد برجسته مطرح شود و در رسانه ها بخوبی انعکاس داده شود.

حق مطلب ادا شده و همه این عزیزان در این  راستا زحمت کشیده اند و اصحاب رسانه هم در  انعکاس این رویداد ملی سنگ تمام گذاشتند.

ایستگاه پایانی هفتمین جشنواره ملی تئاتر  شرهانی با هفت اجرا  در هفتمین روز اسفندماه ۱۴۰۳

تئاتر شرهانی امروز هفتم اسفندماه آخرین اجراهای خود را به نمایش گذاشت تا هفتمین مرحله این جشنواره در هفتم اسفندماه به اجرای نمایش های خود پایان دهد و برای اختتامیه این جشنواره در هشتم اسفندماه آماده شود.

سه روز اجرای متوالی نمایش های خیابانی پر از صحنه های زیبا و دیدنی بود که در قاب نگاه مردم و دوربین ها و رسانه ها ماندگار شد.

در ایستگاه پایانی امروز هفتم اسفندماه ۱۴۰۳ نمایش هر شب خوابش را می‌بینم با کارگردانی حبیب الله ناصری از میناب – هرمزگان، نمایش رایت فلایر با کارگردانی مالک آبسالان از دهلران، نمایش زهی خیال باطل با کارگردانی مهرداد کاووسی از همدان، نمایش ماهیار با کارگردانی امین پورمند از شاهین شهر- اصفهان، نمایش بوی خوش سیب با کارگردانی انیس عبدالرسولی از شهریار – تهران، نمایش قالی با کارگردانی آرزو علیپور از لاهیجان – گیلان و نمایش بی بی لیلو با کارگردانی شاهین سلطانی از تهران اجراهای خود را انجام دادند تا بعد از این هیئت داوران برای فردا چهارشنبه هشتم اسفندماه آثار برتر را معرفی کنند.

  • نویسنده : علی رضازاده